TOTAL SRL - Tulcea

SC Total SRL este o societate cu răspundere limitată înfiinţată în anul 1992 şi numără în prezent 50 de angajaţi bine pregătiţi din punct de vedere profesional şi responsabili în activitatea pe care o depun. Inca de la infiintare societatea a abordat un portofoliu relativ mare de activitati complexe , societatea noastra fiind una dintre cele mai titrate firme in domeniul naval din Tulcea, si chiar din Romania.
Din anul 2005 am reusit sa contractam productia de trasee de cablu si accesorii in domeniul naval cu STX Europe (actual VARD FINCANTIERI SA) pentru cele doua santiere detinute in Romania : Tulcea si Braila. Dintre produsele fabricate enumeram : trasee de cablu utilizate in domeniul naval, confectionate din otel, inox, aluminiu; bracheti si profile din otel, otel inoxidabil, tabla zincata, cupru;mobilier inox alte confectii metalice. De asemenea TOTAL SRL ofera si urmatoarele servicii in domeniul prelucrarii metalelor:
  • Operatiuni de sudura profesionala in medii protejate (sudura tip Mig-Mag) pentru o gama foarte variata de material si tipuri de componente constructive. Sudam otel, aluminiu, inox.
  • Operatiuni de sablare
  • Operatiuni de zincare cu plasma pentru componente electrice
  • Grinzi metalice, profile, structuri spatiale pentru hale,
  • Operatiuni de vopsire si pasivizare, etc.
In vara anului 2007 in firma noastra s-a implementat Sistemul de Management al Calitatii ISO 9001:2001 , de catre organismul de certificare Det Norske Veritas (actual DNV GL-Business Assurance). In acelasi an am inceput si productia de ambarcatiuni de agreement din aluminiu(barci, catamarane,pontoane). In scopul de a desfasura o activitate in conditii de siguranta si calitate sporite s-au achizitionat spatii noi de productie, mijloace fixe si o serie de utilaje specializate.
Societatea este capabilă să răspundă cu profesionalism cerinţelor tot mai dificile apărute in domeniul constructiilor metalice, se află într-un permanent proces de perfecţionare şi colaborează îndeaproape cu institutii de proiectare, furnizori si producători de materiale de construcţii.
PARTENERI INTERNATIONALI
          In ultimii ani,Total srl a inceput sa produca o gama variata de componente metalice pt noi clienti din industria navala astfel, o parte dintre produsele noastre echipeaza navele care sunt construite in santierele navale din Italia,  Norvegia, Brazilia si Anglia.
Call Now Button